Als smoothie experts hebben we de lekkerste smoothies voor je samengesteld, die je gezondheid en energie een boost geven! Onze smoothie blends bestaan uit lekkere combinaties fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods. We letten hierbij niet alleen op de gezondheidsvoordelen van onze ingrediënten maar ook op de smaakbeleving en seizoensproducten.

Kies jouw smoothie menu

Kies drie smaken uit en geef je keuze door in het bestelformulier. Heb je specifieke wensen qua smaak, fruit of bijvoorbeeld kleur van de smoothies? Wij denken graag met je mee buiten de kaart om! Jouw logo op onze flesjes? Geen probleem!

Smoothie menu | Smoothies op je werk

Duurzaam

Naast gezondheid en smaakbeleving staan wij ook zeker stil bij een zo’n klein mogelijke ecologische afdruk bij het maken van onze smoothies. Daarom werken wij ook graag met lokale en seizoensproducten en reststromen afgekeurd fruit en groente. Want een aardbei hoeft zeker niet mooi te zijn om in een smoothie verwerkt te worden. Ook streven we ernaar om onze voedselverspilling tot een nul te reduceren en serveren we onze smoothies in glazen flesjes (die gerecycled kunnen worden).