Smoothiebar huren

Een smoothiebar huren als gezonde eyecatcher

Een smoothiebar huren op locatie? Goed idee! Want smoothies zijn dé gezonde traktatie voor op je werk! Verras je collega’s of medewerkers met een verse smoothiebar op het werk. Of heet je gasten welkom met een gezonde smoothie op jouw beursstand of zakelijk event. Onze ervaren bartenders komen graag langs om verse smoothies te maken, met een glimlach. Een mobiele smoothiebar is gegarandeerd een gezonde eyecatcher op locatie!

Wij maken onze smoothies met verse, natuurlijke ingrediënten. Door fruit en groenten maar ook kruiden, sappen en superfoods in onze smoothies te combineren, zijn ze de perfecte aanvulling op je dagelijkse inname van vitamines en voedingsstoffen. Dit heeft positieve invloed op de weerstand wat resulteert in minder ziekteverzuim op de werkvloer. Maar bovenal zijn onze smoothies erg lekker!

Onze smoothiebarren zijn uniek en komen in verschillende soorten stijlen en maten. Daardoor zijn ze geschikt voor elk type evenement. We overleggen graag welke smoothiebar het beste bij jouw evenement of locatie past. Weinig ruimte of een trap? Laat het ons weten en wij regelen het!

Smoothie menu

Smoothiebar huren

Als smoothie specialist zijn wij trots op de smoothies die we maken. We hebben een uitgebreid smoothie menu en dit zijn onze toppers:

  • Berry Booster : Framboos + Blauwe Bes + Banaan + Appel + Acai
  • Mango Green: Mango + Ananas + Spinazie + Matcha (green tea) + Sinaasappel
  • Coco Nuts: Kokosmelk + Limoen + Ananas + Sinaasappel + Banaan

Goedkoop een smoothiebar huren

Een smoothiebar huren kan bij Smoothies op je Werk al vanaf €495 all inclusive (smoothiebar + bartender + verse ingrediënten + materiaal). We komen dan max. 2 uur bij je langs op locatie om voor 60 personen verse smoothies te maken. Buiten Utrecht komen hier de normale reiskosten bij. Natuurlijk is ieder evenement uniek dus laat ons weten wat voor evenement je organiseert en we maken graag een voorstel op maat!

Professionele Smoothiebar huren voor je bedrijf

Smoothies op je Werk is gespecialiseerd in smoothie catering voor bedrijven. We zijn er op gericht een professionele smoothie ervaring te bieden, waarbij we snel, efficiënt en gastvrij werken. Dat we ‘schoon’ werken is voor ons vanzelfsprekend vanuit het hygiëne oogpunt. Uiteraard is onze werkwijze HACCP proof.

We hebben mooie mobiele smoothiebarren, maken goede smoothies zoals ze horen te zijn, maar de dames en heren die bij jullie als smoothie shakers aan de slag gaan, zijn onze echte trots! Iedereen die voor ons werk heeft een interne training gehad. De service moet altijd pico bello in orde zijn. Hun enthousiasme en glimlach maken het verschil.

Dé smoothiebar voor beurzen en congressen

Smoothiebar huren beurs

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs? Een smoothiebar op je stand is gastvrij naar je bestaande klanten toe en trekt ook de aandacht van nieuwe bezoekers. We staan sinds 2014 voor onze klanten op beurzen en evenementen en merken dat een smoothiebar erg populair is. Een gezond, verfrissende smoothie op een lange beursdag wordt zeer gewaardeerd.

We bieden de mogelijkheid om de smoothiebar volledig te voorzien van ‘branding’. Zo staat jouw bedrijf echt in de spotlights. Ook de smoothiebekers en zelfs de kleding van de bartender kunnen volledig met jou logo en / of huisstijl geleverd worden. Zo haal je het maximale uit je beursdeelname!

Offerte mobiele smoothiebar op locatie

Ben je geïnteresseerd in een mobiele smoothiebar op locatie of heb je vragen? Neem dan direct contact op via 030 227 2346 / info@smoothiesopjewerk.nl . Je ontvangt binnen 24 uur een offerte voor een smoothiebar op locatie.