Smoothiebox

Smoothiebox bestellen

Bestel de lekkerste smoothiebox met heerlijke fruit en groente smoothies. Onze smoothiebox komt in meerdere maten: small (6 of 8 smoothies) medium (30 smoothies) en large (60 smoothies). Grotere aantallen zijn uiteraard ook mogelijk, neem dan contact op. De smoothies worden gekoeld verzonden en tot aan jouw deur bezorgd: even schudden en klaar om te drinken! Of bewaar in de koeling of vriezer voor een later moment.

Smoothie menu

Als smoothie experts hebben we de lekkerste smoothies voor je samengesteld, die je gezondheid en energie een boost geven! Onze smoothies bestaan uit lekkere combinaties fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods. We letten hierbij niet alleen op de gezondheidsvoordelen van onze ingrediënten maar ook op de smaakbeleving en seizoensproducten.

De smoothiebox bevat een wisselende selectie van onze favoriete fruit en groente smoothies. Er zitten altijd minimaal 3 smaken in je smoothiebox.Heb je specifieke wensen qua smaak, fruit of bijvoorbeeld kleur van de smoothies? Wij denken graag met je mee buiten de kaart om! Jouw logo op onze flesjes? Geen probleem! Neem contact op!

Smoothie menu | Smoothies op je werk

Duurzaam

Naast gezondheid en smaakbeleving staan wij ook zeker stil bij een zo’n klein mogelijke ecologische afdruk bij het maken van onze smoothieboxen. Daarom werken wij ook graag met lokale en seizoensproducten en reststromen afgekeurd fruit en groente. Wist je dat 1/3 van ons geproduceerd voedsel wordt weggegooid? Vooral fruit en groente dat wegens de hoge kwaliteitsnormen ongeschikt is voor bijvoorbeeld de directe verkoop in supermarkten, zijn voor smoothies een perfecte partij. Een aardbei hoeft zeker niet mooi te zijn om in een smoothie verwerkt te worden. Daarnaast streven we ernaar om onze voedselverspilling tot een nul te reduceren en leveren we onze smoothies in recycled PET flesjes.