Smoothies bestellen

Smoothies bestellen op het werk voor jou en je collega’s? Laat nu gemakkelijk een gezonde smoothiebox bezorgen, zowel eenmalig als maandelijks. Onze smoothiebox is gevuld met heerlijk gezonde fruit en groente smoothies. Bekijk ons uitbreide smoothiemenu hieronder. Verse gekoelde smoothies bezorgd op elke locatie, nu ook thuis!

Smoothie menu | Smoothies op je werk
Smoothies bestellen op je werk

Een offerte ontvangen

Vraag een offerte aan indien je:
– Een groter / specifiek aantal smoothies wilt bestellen
– Maandelijks of wekelijks een smoothiebox wilt laten bezorgen
– Een smoothiebar wilt huren voor een evenement

Aan de hand van je wensen en gegevens sturen we je een offerte en / of nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook ook gelijk bellen voor meer informatie: 030-227 2346


Eenvoudig smoothies bestellen

Smoothies bestellen kan gemakkelijk online via de bestelfunctie. Vervolgens maken wij jouw smoothies vers klaar en worden ze gekoeld verzonden! Je kan smoothies bestellen voor zowel thuis als op je werk. Onze smoothieboxen van 6, 8, 30 en 60 smoothies bevatten een wisselende selectie van onze fruit en groente smoothies maar er zitten altijd minimaal 3 smaken in je smoothiebox. Omdat wij onze ecologische afdruk zo klein mogelijk willen houden bij het maken van onze smoothieboxen, werken we ook met seizoensproducten en reststromen fruit en groente. Hierdoor kan de inhoud van de smoothiebox per bestelling wisselen. Verstuur je een smoothiebox als relatiegeschenk of als gezonde traktatie naar je werknemers? Dan sturen wij graag een gepersonaliseerd kaartje mee.

Smoothies bezorgen

Smoothies bezorgen wij door heel Nederland. Onze smoothieboxen bezorgen we tot je voordeur en normaal gesproken binnen 24u (als PostNL meewerkt). De smoothies blijven tot 24 uur perfect gekoeld in onze speciale EPS boxen en koeltasjes met eco coolpacks. Alle vitamines, mineralen en smaak worden op deze manier perfect behouden. Je kan ook maandelijks automatisch smoothies laten bezorgen. Neem dan een smoothiebox abonnement en iedere maand bezorgen wij een smoothiebox, super easy!

Smoothies bezorgd tot aan je deur

Onze smoothieboxen worden tot aan de deur bezorgd! De smoothies komen gekoeld bij je aan en zijn direct klaar om te drinken. Schudden en genieten maar! Je kan ze tot 3 dagen bewaren in de koelkast en nog veel langer in de vriezer. Leg bijvoorbeeld elke avond een smoothie in de koelkast om deze de volgende ochtend te drinken.

Showing all 4 results