Smoothies bestellen op je werk

Smoothies bestellen

Smoothies bestellen op het werk voor jou en je collega’s? Laat nu gemakkelijk een gezonde smoothiebox bezorgen, zowel eenmalig als maandelijks. Bekijk ons uitbreide smoothiemenu hieronder en kies je favoriete smoothies uit. Vers en diepgevroren smoothies bezorgd op elke locatie, nu ook thuis!


* Je smoothiemenu bestaat standaard uit drie verschillende smoothies. In overleg is meer mogelijk.
Smoothie menu | Smoothies op je werk

Smoothies bestellen

Smoothies bestellen kan gemakkelijk online via het bestelformulier op onze website. Je kan smoothies bestellen voor zowel thuis als op je werk. Als je het formulier invult nemen we altijd binnen 24 uur contact met je op. We maken het online smoothies bestellen zo eenvoudig mogelijk: vul het bestelformulier in en je krijgt een heldere offerte.  Om de uiteindelijke smoothie bestelling te plaatsen hoef je alleen maar akkoord op de mail te geven. Vervolgens maken wij jouw smoothies vers klaar en shockvriezen ze direct in: klaar voor verzending! Alle vitamines, mineralen en smaak worden op deze manier perfect behouden. Dus eenvoudig smoothies bestellen doe je voortaan bij smoothiesopjewerk.nl!

Smoothies bezorgen

Wij bezorgen verse smoothies door heel Nederland. Onze smoothieboxen bezorgen we tot je voordeur en normaal gesproken binnen 24u (als PostNL meewerkt). De smoothies blijven tot 36 uur perfect bevroren in onze speciale EPS boxen. Is de smoothiebox toch wat langer onderweg? Dat geeft niets! Leg de bezorgde smoothies gewoon gelijk in je vriezer en je zit helemaal goed. Je kan ook maandelijks automatisch smoothies laten bezorgen. Neem dan een smoothiebox abonnement. Iedere maand bezorgen wij een smoothiebox, super easy!

Smoothies bezorgd

Onze smoothieboxen worden tot aan de deur bezorgd! Als de smoothies eenmaal bij jou bezorgd zijn heb je twee opties. Bewaar de bevroren smoothies in je vriezer voor een later moment. Of ontdooi de smoothies in de koelkast in ongeveer 24 uur. Leg bijvoorbeeld elke avond een smoothie in de koelkast om deze de volgende ochtend te drinken. Als je ze echt graag gelijk wilt drinken als ze net zijn bezorgd, kan je de smoothies in lauwwarm water ontdooien. Dan ben je met ongeveer 15 minuten good to go!